(011) 357 26 77
BESPLATNA DOSTAVA ZA PORUDŽBINE PREKO 4.000 DIN

O nama

S dužnom pažnjom brinemo o vašim potrebama

Sunce moje doo je preduzeće koje su 2012. godine u Beogradu osnovale dve mame sa željom da svojoj i drugoj deci učine detinjstvo udobnijim. Bavimo se veleprodajom i maloprodajom dečije odeće izabranih robnih marki. Robne marke koje zastupamo su pažljivo izabrane da pruže vrhunski kvalitet odeće za naša sunca, a da istovremeno cena bude prihvatljiva za domaće uslove.

Naš tim

Bojana Ilić

Izvršni direktor

Danijela Vučićević

Tehnički direktor

Slađana Tomić

Komercijalista u veleprodaji

Jovana Kulašević

Maloprodaja, internet prodaja i reklamacije

Isidora Đorđević

Facebook, Instagram i tehnička podrška

Do čega nam je stalo

Kvalitet robe

Ekskluzivno uvozimo i zastupamo birane engleske robne marke dečije odeće, obuće i aksesoara. Svaki komad je izrađen u skladu sa strogim normama kvaliteta EU i UK, a roba se dodatno atestira u domaćim laboratorijama za bezbednost tekstilnih proizvoda. Budite bez brige, sve što kupite kod nas za vaša sunca je potpuno bezbedno i kvalitetno.

Brza isporuka

Kupljenu robu dostavljemo za najkraće vreme, kako za pojedinačne maloprodajne online kupovine tako i za veleprodajne nabavke. Koristimo pouzdane domaće kurirske službe koje rade i subotom. Detalje dogovaramo sa vama pre isporuke.

Povoljna cena

Najfiniji materijali, prvoklasni dizajn i kvalitetna izrada nisu jeftini. Ipak, u saradnji sa engleskim proizvođačima, uspeli smo da cene učinimo pristupačnim većini naših kupaca. Naravno, ne morate nam verovati na reč - uporedite naše cene sa drugim uvoznim robnim markama visokog kvaliteta. Neka vaša sunca uživaju u ekskluzivnoj i udobnoj odeći po pristupačnoj ceni.

Komentari kupaca

Garderobica koju smo naručili je predivna. :) Najiskrenije preporuke.
Suzana iz Subotice
Sjajna usluga, kvalitet garderobe odličan!
Marija iz Beograda